AD/ZP/64/20 sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”.

Komunikaty: 

Szczegółowe informacje dotyczące postępowania przetargowego znajdują się w Specyfikacji Istonych Warunków Zamówienia i załącznikach, które należy pobrać ze strony Zamawiającego

 

Przedmiotem przetargu nieograniczonego jest sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”.
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.


Informacje podstawowe
Identyfikator: 
AD/ZP/64/20
Status postępowania: 
rozstrzygnięte
Kontakt: 

Dział Zamówień Publicznych Politechniki Poznańskiej

Typ zamówienia: 
nieograniczony
Kryteria oceny: 
Cena – 60%
Parametry techniczne – 40%
Terminy
Termin składania ofert: 
30.09.2020 - 08:30
Termin otwarcia ofert: 
30.09.2020 - 11:00
Czas związania ofertą: 
60
Termin wykonania: 

 

Termin usługi – do 30 czerwca 2022 r. od dnia podpisania umowy.

Opis: 

 

AD/ZP/64/20                                                                                                                                         Poznań, dnia 23.10.2020r.

 

 

OGŁOSZENIE

Dotyczy: przetargu nieograniczonego na sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

 

Politechnika Poznańska zawiadamia, że niniejsze postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego zostało rozstrzygnięte.

Politechnika Poznańska udzieli zamówienia firmie:

 

UpHotel Sp. z o.o.

                Ul. Solna 4

                58-500 Jelenia Góra

 

Oferta firmy wybranej spełnia wymogi Zamawiającego.

 

Umowa zostanie podpisana w najbliższym dogodnym terminie, jednak nie wcześniej niż 03.11.2020r.

 

Informujemy również, iż w niniejszym postępowaniu ofertę złożyły firmy:

 

1)             Focus Hotels S.A. 

Pl. Kościeleckich 3,

85-033 Bydgoszcz

NIP: 9671347422  (adres hotelu w którym będzie realizowana usługa:

Focus Hotel Poznań, ul. Serafitek 4, 61-144 Poznań)

 

Całkowita cena brutto: 660 000,00 PLN

 

·          Czy Wykonawca zapewni dodatkowe zatrudnienie do realizacji zamówienia, w zakresie usługi wyżywienia, osoby wykluczonej społecznie, tj. np. osoby bezrobotnej lub niepełnosprawnej? NIE

·          Czy Wykonawca zapewni uczestnikom minimum raz w tygodniu na kolację (zamiast sztuki mięsa) porcję ryby 200g, np. pstrąg, karp, dorsz? TAK

·          Czy Wykonawca zapewni uczestnikom podawanie na śniadanie warzyw i owoców pochodzących z upraw ekologicznych? NIE

·          Czy Wykonawca zapewni dostęp do wifi w pokojach dla wszystkich uczestników? TAK

 

Kryterium oceny i waga:

Cena:                                                      46,18 pkt.

Parametry techniczne                              15,00 pkt.

RAZEM:                                                  61,18 pkt

 

2)            UpHotel Sp. z o.o.

                Ul. Solna 4

                58-500 Jelenia Góra

               

Całkowita cena brutto: 508 000,00 PLN

 

·          Czy Wykonawca zapewni dodatkowe zatrudnienie do realizacji zamówienia, w zakresie usługi wyżywienia, osoby wykluczonej społecznie, tj. np. osoby bezrobotnej lub niepełnosprawnej? NIE

·          Czy Wykonawca zapewni uczestnikom minimum raz w tygodniu na kolację (zamiast sztuki mięsa) porcję ryby 200g, np. pstrąg, karp, dorsz? TAK

·          Czy Wykonawca zapewni uczestnikom podawanie na śniadanie warzyw i owoców pochodzących z upraw ekologicznych? TAK

·          Czy Wykonawca zapewni dostęp do wifi w pokojach dla wszystkich uczestników? TAK

 

Kryterium oceny i waga:

Cena:                                                      60,00 pkt.

Parametry techniczne                              25,00 pkt.

RAZEM:                                                  85,00 pkt