AD/ZP/64/20 sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”.
Szczegółowe informacje dotyczące postępowania przetargowego znajdują się w Specyfikacji Istonych Warunków Zamówienia i załącznikach, które należy pobrać ze strony Zamawiającego
Przedmiotem przetargu nieograniczonego jest sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”.
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
AD/ZP/64/20 Poznań, dnia 23.10.2020r.
OGŁOSZENIE
Dotyczy: przetargu nieograniczonego na sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Politechnika Poznańska zawiadamia, że niniejsze postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego zostało rozstrzygnięte.
Politechnika Poznańska udzieli zamówienia firmie:
UpHotel Sp. z o.o.
Ul. Solna 4
58-500 Jelenia Góra
Oferta firmy wybranej spełnia wymogi Zamawiającego.
Umowa zostanie podpisana w najbliższym dogodnym terminie, jednak nie wcześniej niż 03.11.2020r.
Informujemy również, iż w niniejszym postępowaniu ofertę złożyły firmy:
1) Focus Hotels S.A.
Pl. Kościeleckich 3,
85-033 Bydgoszcz
NIP: 9671347422 (adres hotelu w którym będzie realizowana usługa:
Focus Hotel Poznań, ul. Serafitek 4, 61-144 Poznań)
Całkowita cena brutto: 660 000,00 PLN
· Czy Wykonawca zapewni dodatkowe zatrudnienie do realizacji zamówienia, w zakresie usługi wyżywienia, osoby wykluczonej społecznie, tj. np. osoby bezrobotnej lub niepełnosprawnej? NIE
· Czy Wykonawca zapewni uczestnikom minimum raz w tygodniu na kolację (zamiast sztuki mięsa) porcję ryby 200g, np. pstrąg, karp, dorsz? TAK
· Czy Wykonawca zapewni uczestnikom podawanie na śniadanie warzyw i owoców pochodzących z upraw ekologicznych? NIE
· Czy Wykonawca zapewni dostęp do wifi w pokojach dla wszystkich uczestników? TAK
Kryterium oceny i waga:
Cena: 46,18 pkt.
Parametry techniczne 15,00 pkt.
RAZEM: 61,18 pkt
2) UpHotel Sp. z o.o.
Ul. Solna 4
58-500 Jelenia Góra
Całkowita cena brutto: 508 000,00 PLN
· Czy Wykonawca zapewni dodatkowe zatrudnienie do realizacji zamówienia, w zakresie usługi wyżywienia, osoby wykluczonej społecznie, tj. np. osoby bezrobotnej lub niepełnosprawnej? NIE
· Czy Wykonawca zapewni uczestnikom minimum raz w tygodniu na kolację (zamiast sztuki mięsa) porcję ryby 200g, np. pstrąg, karp, dorsz? TAK
· Czy Wykonawca zapewni uczestnikom podawanie na śniadanie warzyw i owoców pochodzących z upraw ekologicznych? TAK
· Czy Wykonawca zapewni dostęp do wifi w pokojach dla wszystkich uczestników? TAK
Kryterium oceny i waga:
Cena: 60,00 pkt.
Parametry techniczne 25,00 pkt.
RAZEM: 85,00 pkt