Świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu „Czas zawodowców – wielkopolskie kształcenie zawodowe” w Poznaniu i Pile

Informacje podstawowe
Identyfikator: 
AD/ZP/25/2015
Status postępowania: 
rozstrzygnięte
Kontakt: 

Dział Zamówień Publicznych Politechniki Poznańskiej

Typ zamówienia: 
nieograniczony
Kryteria oceny: 
Cena - 90
Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji) - 2
Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200 g) w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g) w środę -5
Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ - 3
Terminy
Termin składania ofert: 
01.04.2015 - 10:30
Termin otwarcia ofert: 
01.04.2015 - 11:00
Czas związania ofertą: 
30 dni
Termin wykonania: 

 

      Zamówienie będzie realizowane sukcesywnie od dnia zawarcia umowy do 30.06.2015 roku

 

 

Opis: 

 

AD/ZP/25/15                                                                                                                                        Poznań, dnia 08-04-2015

OGŁOSZENOIE

Dotyczy: przetargu nieograniczonego na świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu „Czas zawodowców - wielkopolskie kształcenie zawodowe" w Poznaniu i Pile.

Politechnika Poznańska zawiadamia, że postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego zostało rozstrzygnięte.

Wybrana została oferta: „Kreatywna Kuchnia" Czekała Przemysław, Kijewo 38, 63-000 Środa Wielkopolska
 jako najkorzystniejsza dla Zamawiającego.

Umowa zostanie podpisana w najbliższym dogodnym terminie, jednak nie wcześniej niż   09-04-2015

Informujemy również, iż w niniejszym postępowaniu ofertę złożyły firmy:

1)            „Kreatywna Kuchnia" Czekała Przemysław, Kijewo 38, 63-000 Środa Wielkopolska

                Cena brutto: 112 110,00 zł

Kryteria oceny ofert:

a) Cena : 90,00 pkt.

b) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego   chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji):  NIE = 0 pkt.

c) Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200   w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g)  w środę:  NIE = 0 pkt.

d) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego                uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ: NIE = 0 pkt.

RAZEM: 90,00 pkt.

 

2)             Placówka Gastronomiczna „Valde Bene", Os. Jana III Sobieskiego 116, 60-688 Poznań

                Cena brutto: 181 543,46 zł

Kryteria oceny ofert:

a) Cena : 55,58 pkt.

b) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego   chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji):  TAK =2pkt.

c) Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200g)  w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g)  w środę: TAK = 5pkt.

d) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego                uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ: TAK = 3pkt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RAZEM: 65,58 pkt.

 

3)            Estella Galas, Nowak, Knasiecki Sp.J., ul Garbary 41, 61-869 Poznań

                Cena brutto: 231 694,00 zł

Kryteria oceny ofert:

a) Cena : 43,55 pkt.

b) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego   chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji):  TAK =2pkt.

c) Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200g)  w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g)  w środę: TAK = 5pkt.

d) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego                uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ: TAK = 3pkt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RAZEM: 53,55 pkt.

 

Ogłoszenie zostało zamieszczone w siedzibie Zamawiającego dnia: 08-04-2015