Świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu „Czas zawodowców – wielkopolskie kształcenie zawodowe” w Poznaniu i Pile
AD/ZP/25/15 Poznań, dnia 08-04-2015
OGŁOSZENOIE
Dotyczy: przetargu nieograniczonego na świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu „Czas zawodowców - wielkopolskie kształcenie zawodowe" w Poznaniu i Pile.
Politechnika Poznańska zawiadamia, że postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego zostało rozstrzygnięte.
Wybrana została oferta: „Kreatywna Kuchnia" Czekała Przemysław, Kijewo 38, 63-000 Środa Wielkopolska
jako najkorzystniejsza dla Zamawiającego.
Umowa zostanie podpisana w najbliższym dogodnym terminie, jednak nie wcześniej niż 09-04-2015
Informujemy również, iż w niniejszym postępowaniu ofertę złożyły firmy:
1) „Kreatywna Kuchnia" Czekała Przemysław, Kijewo 38, 63-000 Środa Wielkopolska
Cena brutto: 112 110,00 zł
Kryteria oceny ofert:
a) Cena : 90,00 pkt.
b) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji): NIE = 0 pkt.
c) Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200 w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g) w środę: NIE = 0 pkt.
d) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ: NIE = 0 pkt.
RAZEM: 90,00 pkt.
2) Placówka Gastronomiczna „Valde Bene", Os. Jana III Sobieskiego 116, 60-688 Poznań
Cena brutto: 181 543,46 zł
Kryteria oceny ofert:
a) Cena : 55,58 pkt.
b) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji): TAK =2pkt.
c) Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200g) w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g) w środę: TAK = 5pkt.
d) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ: TAK = 3pkt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RAZEM: 65,58 pkt.
3) Estella Galas, Nowak, Knasiecki Sp.J., ul Garbary 41, 61-869 Poznań
Cena brutto: 231 694,00 zł
Kryteria oceny ofert:
a) Cena : 43,55 pkt.
b) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, wyboru dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opisanego w OPZ (w ramach wskazanej ilości porcji): TAK =2pkt.
c) Zapewnienie wyboru dla każdego chętnego uczestnika pomiędzy mięsem wskazanym w menu, a porcją pstrąga (min. 200g) w poniedziałek oraz porcją karpia (min. 200 g) w środę: TAK = 5pkt.
d) Zapewnienie każdego dnia, w którym świadczona jest usługa, dla każdego chętnego uczestnika dodatkowego owocu zgodnego opisem zawartym w OPZ: TAK = 3pkt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RAZEM: 53,55 pkt.
Ogłoszenie zostało zamieszczone w siedzibie Zamawiającego dnia: 08-04-2015